fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

11mrt2017

Matt Winson + Amber Kamminga

Nieuwe Namen

Start 22:00 uur • Free entrance

denk aan Bon Iver, Fleet Foxes en Patrick Watson

Matt Winson is een Nederlands / Letse indie-folk band. De formatie maakt dromerige, eigenzinnige folk die doet denken aan Bon Iver, Fleet Foxes en Patrick Watson. Begin 2017 wordt onder V2 records het debuutalbum ‘Woodfalls’ opgenomen in de legendarische Wisseloord Studios en uitgebracht. Vanavond kan het dus jouw vetste primeur zijn met deze nieuwkomers!

NB: deze show start om 22.00u. Dus na de voetbalwedstrijd van PSV, die we live uitzenden.

Matt Winson

In 2015 debuteerden de heren met de EP ‘Glowing Eyes’. Die werd opgepikt door de 3voor12 Luisterpaal én regelmatig gedraaid op 3FM en Radio 1. Daarna volgde een internationale tour door Duitsland en de Baltische staten.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen

Amber Kamminga

Het is niet vreemd dat muziek uit Nashville in de smaak viel bij Amber Kamminga uit het net zo landelijke Grootebroek (populatie van 9.000). De (country-) muziek van Jewel, Taylor Swift en Kacey Musgraves brachten ‘big dreams’ voor de ‘small town girl’.
Twee jaar lang werkte ze aan haar mooie popsongs met een attitude en dat Amerikaanse randje. De muzikale reis bracht haar van Groningen tot Alkmaar, van Radio1 tot 3FM en van de Uitmarkt op het Museumplein tot Paradiso Amsterdam.

Op 2 maart 2017, na een bezoek aan het echte Nashville, zal het debuut-EP ‘Star-crossed Lovers’ uitgebracht worden. In Altstadt zijn we dus een van de eerste die hier van mogen genieten!