fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

10mrt2017

Jebroer

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 11,- • Presale: 10,- (incl) • UITVERKOCHT :(

met voor- en aftershow!

Deze show is uitverkocht maar je kunt zeker nog een poging wagen om een ticket te bemachtigen via deze link. Aan de deur zullen we vanaf 20.00u ook enkele kaarten verkopen, dus zorg dat je op tijd bent wanneer je dit toch wilt meemaken en de v.v.k. aan je voorbij is gegaan!

Dit wordt een heel mooi feestje! Niet voor niets leveren Jack $hirak en Paul Elstak een bijdrage aan het nieuwe album ‘Elf11’, waaraan o.a. ook producers Boaz van de Beatz, Rät N FrikK, Cesqeaux, en Reverse werkten. Jebroer is beats, rap, electro en hardstyle. Jebroer kan serieus zijn, maar vooral goedlachs. En boven alles is Jebroer absoluut f*cking dansbaar!

Jebroer

Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits. Ken je Brommer‘, ‘Btje Vliegen Tog‘ , ‘Allermooiste Feestje’, en ‘Hoesten Als Bejaarden‘? In 2014 scoorde Jebroer een megahit met Miljoenen‘, een samenwerking met Dirtcaps. Niemand minder dan Hardwell eindigde zijn set met Banaan tijdens zijn wereldtour. De single ROQ N ROLLA werd verkozen tot de ‘Totally Summer Anthem’ van 2015.
Eind 2015 liet de rapper een serieuzere kant van zichzelf zien met de single Ga Maar Vast Slapen‘ waarbij hij hulp kreeg van saxofonist Candy Dulfer en vocalist Wudstik. Begin maart 2016 verschenen de twee singles, Me Gabber’ en‘Tranen in Camouflage’. Inmiddels heeft Jebroer tientallen miljoenen views en streams op YouTube en Spotify en werkte hij op diverse singles samen met o.a. Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw.

Caza

Caza is een goedlachse Rotterdamse jongeman die we veel vaker gaan tegenkomen. Hij staat niet voor niets in het voorporgramma. Net als zijn generatiegenoten weet Caza hoe je een feestje moet bouwen! Met zijn energie, opzwepende beats en flows is het moeilijk stil te blijven staan als deze gast van de bühne knalt.
In 2015 tourde hij met Ronnie Flex. En met zijn vrienden van het populaire New Wave stond Caza op Lowlands. Hij werkte de afgelopen periode met Jonna Fraser, Murda Turk, Josylvio, producer Zürich, Monica Geuze en DJ Dylvn. Kortom, check deze rising star!

Afterparty met Rät N FrikK

Rät N FrikK is een uniek producers duo cq live act. De twee creëren een muzikale smeltkroes waarbij ‘groot’ en ‘bas’ de belangrijkste invloeden zijn. Wat het ook moge betekenen, dubstep of hardstyle, deze gasten weten het te brengen!

De twee meesterbreinen brachten werk uit op labels als Top Notch, Positiva, Cr2 Records en Nouveau Riche Music. Ook uit de talloze samenwerkingsverbanden blijkt dat ze weten wat ze doen: DI-RECT, Billy The Kit, Anita Doth (je weet wel, van 2Unlimted), Boaz van de Beatz en dus ook Jebroer!

ELF11

Jebroer: “Heel mijn leven kom ik het getal elf al tegen. We woonden vroeger op nummer 11, en als het 11:11 was op de klok mocht ik een wens doen. Ik ben het verder op gaan zoeken en wist je dat het getal 11 wordt gezien als een ‘Gouden Kans’? Precies daarom werd de titel van mijn album ‘ELF11’. Het is namelijk een album in samenwerking met allemaal mensen die mij inspireren. De designers van het artwork, de producers, de featurings en alle mensen achter de schermen zijn mensen die hun dromen najagen en vooral in zichzelf hebben geloofd toen niemand dat deed. Ik neem jullie tijdens dit album overal achter de schermen mee en laat zien dat dit méér dan werk is. Dit is passie en liefde voor hetgeen wat ik doe. Dit is geen 9 tot 5 project geweest, dit is 24/7. Ik heb alles op alles gezet voor dit album en het is me gelukt om dit voor elkaar te krijgen.”