fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

27mei2017

MARCH + Saint Charlie

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

onvervalste punkrock + aanstekelijke spacey riffs

Met onmiskenbaar scheurende vocalen, strakke drums en snoeiharde gitaren weet MARCH menig rockhart sneller te laten kloppen. De formatie warmde het podium op voor o.a. Valient Thorr, Red City Radio, The Bennies, Pears, Clowns, en toerden al door Frankrijk, Duitsland en België. Volgens Never Mind The Hype: “Hard gaan op onvervalste Punkrock”. Op 3 juni 2016 verscheen de eerste langspeler ‘Stay Put’ op het befaamde Nederlandse label White Russian records.

March

 

Saint Charlie

De songs van Saint Charlie zijn een aanstekelijke wervelwind aan riffs en grooves, spacy als het kan, in your face als het moet en bevatten een mix van persoonlijke vragen en reflecties op de hedendaagse maatschappij. Het debuutalbum heet “Lightning Over Velvet Evenings” is onlangs uitgekomen en gepresenteerd in een uitverkocht ‘Merlyn-Doornroosje’. De band werkte samen met Guido Aalbers (GieSound), internationaal bekend om zijn produceer- en mix-kwaliteiten. Aalbers werkte eerder aan (live) producties van Coldplay, Muse, Queens of the Stone Age, en won in Nederland een Edison voor zijn Lorainvilleproject.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen