fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

12mei2018

Mango Zabba + Frank Valenza

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

Pyschedelic surf vibes om bij weg te dromen

Mango Zabba is een vierkoppige Utrechtse trip rock band, geïnspireerd door bands als Tampe Impala en Queens of the Stone Age. Een eigen sound met een explosieve mix aan rock en psychedelische invloeden. Met hun nieuwe EP ‘Rubber Room’ op zak laten ze een arsenaal aan nieuwe, surfy, trippy songs horen!

Mango Zabba

Ze bestaan pas twee jaar, maar hebben al mooie shows gespeeld. Zo waren ze het voorprogramma van Nick Oliveri (ex QOTSA), Shaking Godspeed en The Grand East. In de zomer van 2016 speelden ze op surfcamps in Frankrijk, precies waar hun muziek perfect tot zijn recht komt. Heerlijke, funky vibes.

Frank Valenza

Geboren in een Italiaans dorpje aan de voet van de Vesuvius, ex-medewerker van Prada in Milaan en uiteindelijk verhuisd naar Utrecht voor de liefde. Frank Valenza bracht in 2017 zijn eerste EP uit en dook daarna opnieuw de studio in met Simon Akkermans (Bombay, Mister & Mississippi), om vervolgens op festivals als Le Guess Who en De Beschaving te spelen. Indie pop om lekker op te dansen!

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen