fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

06apr2019

Magic Moon + PONCHO

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

een moshpit in een vintagewinkel

Magic Moon klinkt als een moshpit in een vintage-winkel; onverwachts, soms refererend naar oude tijden en boordevol verrassende pareltjes. De psychedelische rock wordt rauw geserveerd door een combinatie van stampende drums, meerstemmige zang, fuzzy gitaren en een dreunend orgel.

Magic Moon

De mannen van Magic Moon hebben al veel kilometers in binnen- en buitenland gemaakt. In 2017 en 2018 stond de band op podia door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Debuut EP Night Circus’ werd in 2018 uitgebracht op 12” vinyl met een release show op Sniester Festival. De EP kwam onder de aandacht bij o.a. The Daily Indie en Never Mind the Hype.

PONCHO

De Alkmaarse band PONCHO maakt ‘sunset music‘. Een mojito op het strand op een zonnige dag en de muziek van PONCHO is een gouden combinatie. De band zorgt voor jazzy akkoorden, fijne gitaar licks en een zachte psych-style drum beat. De nieuwe EP ‘Juice‘ is uit en krijgt veel internationale aandacht met meer dan 40.000 streams op Spotify. Kom lekker dansen met deze gezellige jongens

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen