fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

30sep2017

MacSwordfish + Bas Bons

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

van The White Stripes naar Acda & De Munnik

MacSwordfish is rauw, persoonlijk en verrassend. Met inspiratiebronnen als The White Stripes, Triggerfinger en Band of Skulls, wordt er op geheel eigen wijze de grondslag gelegd voor eigenzinnge blues- en garagerock. In combinatie met surf, psychedelica en stonerrock is swingen niet uitgesloten. Een jonge band, maar daardoor des te gretiger!

MacSwordfish-2017-09-30

Bas Bons

Hij was al een veelgevraagd sessiemuzikant, maar toch besloot Bas Bons (1984) dat het anders moest en dat het tijd was voor zijn eigen verhaal. Dat bleek een gouden greep. Binnen no-time zat de Amersfoorter aan tafel bij De Wereld Draait Door, deed hij mee aan een tv-programma van Giel Beelen en zat hij bij laatstgenoemde in de radio uitzending. Op 5 maart 2017 verscheen zijn debuutalbum ‘WAKKER’, met elf Nederlandstalige popliedjes. De traditie van De Dijk, Acda & De Munnik en Marco Borsato wordt vanaf nu zeker voortgezet.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen