fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

04mrt2016

House Of Rock – The Alternative 90’s Party

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 5,- • Presale: 5,- Buy tickets

omdat hakken beter gaat in een houthakkersblouse, en pogoën fijner in een aussie

Stel dat Nirvana een nummer van DJ Paul Elstak zou coveren?
Dat vroegen de leden van de nieuwste coversensatie House Of Rock zich af. Muzikanten, die hun sporen in het rockcircuit al lang verdiend hebben, bundelen hun krachten om de vroege 90’s te laten herleven op een manier die onweerstaanbaar is.

House classics, van DJ Paul Elstak tot The Prodigy en van SNAP tot 2 Unlimited, vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar keihard ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie.

Tijdens deze avondvullende show zal het publiek, ondersteund door twee zeer sexy zangeressen, dit feest der herkenning van begin tot eind meebrullen.

House Of Rock… ROCKS THE HOUSE!

House Of Rock

Op deze alternatieve 90’s party worden de rollen van de liveband en DJ omgedraaid. De liveband, met ex-leden van o.a. LEFT en The Hot Stewards, rockt de 90’s guilty pleasure dance tracks terwijl de disc jockey de zaal voorziet van de juiste 90’s rock hits.

90's rock dj

DJ Rapha, de vaste Altstadt bezoeker wel bekend, zal het pogo-gehalte van de avond nog wat extra opschroeven met de 90’s rock hits van Nirvana, Green Day, Rage Against The Machine, Urban Dance Squad e.v.a……