fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

01dec2018

Herman Brood Academie

Start 20:00 uur • Free entrance

on tour #17, showcase van afstuderende bands

Dit is dé showcase van de beste afstuderende bands van de Herman Brood Academie. Een unieke kans om het huidige talent van Nederland te zien! Bands als Rondé, 45ACIDBABIES, Palmsy en Mister & Mississippi zijn al eerder mee geweest op tour. 

Deze editie zie je Teletubers, Lilith en Barry de Wit.

Teletubers

Teletubers is een 4 koppige garage/noise pop band met allen een dikke peper in de reet. De twee dames en twee heren stuiteren over het podium met hun catchy deuntjes die door dreunen tot op het bot. Met Tinky Wonky op gitaar/vocals, Lama achter het drumstel, Derpsy op gitaar en Pu op bass.

Lilith

Lilith is een driekoppige band die is geïnspireerd door de riot-grrrlmovement uit de jaren 90, maar zeker niet bang is voor een goede popformule. De nummers zijn vaak kort, catchy, hard en melodieus. Zelf beschrijven zij hun stijl als de liefdesbaby uit de lesbische relatie tussen Brody Dalle (Distillers) en Taylor Swift. Hoe dat klinkt? Kom dan langs, als je durft.

Barry de Wit

Uit een gezamenlijke liefde voor smooth RnB en Nederhop kwamen de klasgenoten bij elkaar om een volledig nieuwe en aanstekelijke pop-act te beginnen. De jongens blazen je weg met een geheel andere ervaring dan de opnames; ‘’de live-ervaring’’. Wees niet bang om de hand van Barry de Wit aan te pakken en laat je meeslepen in een show met dansbare ritmes, glijende synth-sounds en herkenbare teksten.

HERMAN BROOD ACADEMIE

Uniek aan de tour is dat alle opleidingen van de Herman Brood Academie aan bod komen. Zo wordt de tour opgezet door de studenten Music Industry Professional, zijn de muzikanten afkomstig van de artiestenopleiding en wordt het licht en geluid verzorgd door studenten van de opleiding podium/studiotechniek.