fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

07dec2018

Yung Nnelg + Braz

Buy tickets
40 jaar Altstadt

Start 21:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,40 (incl) Buy tickets

40 jaar hiphop met de rapste upcoming artiesten

Wat veertig jaar geleden begon als culturele beweging in The Bronx (New York) heeft vandaag de dag de hele wereld veroverd. Om onze veertigste verjaardag goed te vieren doen we dat natuurlijk met hiphop. En wel met de vetste en rapste upcoming artiesten die ons land rijk is; Yung Nnelg en Braz.

Bubbels, borrels en bier… onze gastvrouwen en -heren delen ze regelmatig uit dit jublileumweekend!

Yung Nnelg

Yung Nnelg heeft zich als jonge rapper met zijn EP ‘Contra’ definitief losgemaakt van de rapperscollectieven Veldentaal en SMIB. Al direct vanaf zijn solo debuut ‘Fox P2′ is duidelijk dat Nnelg zijn eigen geluid volgt. Inmiddels kunnen we hem rustig een smaakmaker in de game noemen. Zijn video’s maken steevast grote indruk en met shows op key-festivals als Best Kept Secret, Woo Hah! en Appelsap heeft hij definitief zijn plek binnen de hiphopwereld veroverd. Voeg hier tot slot nog eens zijn nieuwe EP ‘Serena’ aan toe en je weet dat Yung Nnelg ook voor 2018 the one to watch is!

Braz

Braz is een ras-entertainer die je door middel van zijn raps op een komische en eigenzinnige manier meeneemt op een reis door zijn persoonlijke wereld. Hierin wisselen knallende anthems en rakende introspectieve tracks zich met elkaar af, iets wat je sterk terug hoort op zijn debuutalbum ‘Brazpark’. Met het album kan hij eindelijk laten zien wie hij is, een veelzijdige artiest die je niet mag missen!