fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

03nov2017

Hausmagger + Anemone

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 13,50 • Presale: 11,- (incl) Buy tickets

no-bullshit 'Hollandstalige' songs van die ene van Rembo & Rembo

Seks, drugs, poep en plas… de meesten kennen Rembo & Rembo wel, dat ‘kinderprogramma’ van VPRO’s Villa Achterwerk. Naast Maxim Hartman stond altijd Theo Wesselo. Inmiddels is deze ‘Tedje’ ex-TV-ster, praktiserend freelance steno-dichter, wanna-be gymnastiekleraar en vooral frontman van de viermans formatie Hausmagger. Magdat?!

Hausmagger brengt catchy, Hollandstalige (surf rock-) songs. Behalve dat ze gewoon schijtgoed zijn, kunnen ze tevens dienen als een tekstueel handvat voor de liefde en het leven in het algemeen. Doe er dus je voordeel mee! Hausmagger staat voor no-bullshit songs over de zelfkant van het gevoel met onverwachte emo-kick-downs gekoppeld aan een hoge herkenbaarheid. Speciaal aan deze band is de afwisseling van songs met Sexblessures, Dicht- & Sloopwerk.

Hausmagger

Een willekeurige greep in het repertoire van Hausmagger levert het volgende gedicht op:
‘ZONDAG …Ik dacht, godverredomme! Wat is dit een Allejezus Mooie Zondag!!… Bleek het ZATERDAG te zijn!’

Anemone

Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes. Met deze elementen is de gloednieuwe Rotterdamse band Anemone in de zomer van 2017 uit de startblokken geknald. De bandleden, die onder meer in The Afterveins, The Medics en Moon Tapes speelden, doke in augustus direct de studio in om de eerste nummers op te nemen. De eerste single zal eerdaags verschijnen. Om je een idee te geven: in de platenkasten van de groep vind je een hoop albums van The Brian Jonestown Massacre, Pavement, The Feelies en Oasis. Tijdens shows van dit viertal wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses, Happy Mondays en The Smiths. Wees op je hoede, want Anemone speelt genadeloos hárd en gaat je laten zweten tijdens energieke en vuige liveshows. Get ready for some pyschedelic Britpop!