fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

01nov2017

Algiers + G.O.D.

Buy tickets
Lichting

Start 21:00 uur • Door: 12,- • Presale: 12,- (excl) Buy tickets

voor fans van gospel, soul, Nick Cave, Suicide en Gil Scott Heron

Wat krijg je wanneer je bezwerende gospel, soul, elektronica, proto-punk en Nick Caviaanse intensiteit vermengt met maatschappijkritische teksten en hyperintelligente songstructuren? Dat klinkt alsof je je universiteitsdiploma mee moet nemen naar de Altstadt. Maar verruil die maar voor je dansschoenen, want Algiers maakt er een swingend en stomend geheel van. Als een muzikale melting pot van 100 jaar popmuziek. Van The Birthday Party tot Zeal and Ardor, van Billy Holiday tot Suicide en van Gil Scott Heron tot Bloc Party; een muzikale geschiedenisles was nog nooit zo bloedmooi.

Algiers

G.O.D.

G.O.D. is een uit Nederland afkomstig experimenteel punkduo met invloeden vanuit noise, en hip-hop. Dit vertaalt zich naar duistere teksten en harde beats in een minimalistische setting.

Meer Lichting:

Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt?
Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!