fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

10feb2017

Donnerwetter + Valour Up Twice

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 10,- • Presale: 8,- Buy tickets

The Doors, Nirvana en Pink Floyd gecombineerd met Bowie, Cash en Zappa

Wat krijg je als je The Doors, Nirvana en Pink Floyd combineert met Bowie, Cash en Zappa? Iets heel bijzonders! Donnerwetter is misschien wel dé belichaming van deze op het eerste oog onmogelijke melange. Deze uitzonderlijke muzikanten gooiden niet voor niets hoge ogen tijdens Eurosonic Noorderslag.

Donnerwetter

Psychedelische groove rock wordt met het venijn van punk gespeeld. De muziek laveert tussen dansbaar en filmisch, tussen de oerdrift van garage en donkere romantische sferen.

Frontman en leadgitarist hebben in tegenstelling tot hun andere band, Shaking Godspeed, van positie gewisseld en worden nu bijgestaan door Matthijs Stronks (bas + toetsen) en Mike Visser (drums). Rocco Ostermann neemt naast de (lead)zang ook gitaar en banjo voor zijn rekening terwijl Wout Kemkens de tweede gitaar bespeelt. Let op: bij Donnerwetter zit niet de dood, maar het leven je op de hielen!

Valour Up Twice

Voor de laatste keer in Eindhoven! Na 8 mooie jaren houdt Valour Up Twice op met bestaan. Niet vanwege onderlinge problemen, creatieve meningsverschillen of drugsproblematiek. Nee, gewoon omdat het tijd is voor nieuwe dingen. Dit is dus je laatste kans om te zien waarom die indie-rock-kwartet het eerder geschopt hebben tot bv Paaspop en de grote zaal van Melkweg.
Weet je wat ze zeggen over afscheidstours? Dat zijn altijd de allermooiste feestjes! Kom nog één keer genieten van – en bier drinken met – deze eigenzinnige band.