fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

11sep2022

Demented Are Go + Ignition

Buy tickets

Start 16:00 uur • Door: 17,- • Presale: 14,50 (incl) Buy tickets

psychobilly-king back in town!

Sparky en zijn bandleden verwoesten alles wat in hun buurt komt. Verknipte punk-rock met een behoorlijke scheut rock ’n roll; dit is psychobilly ten top! Frontman Sparky, met een stem van rochelende scheermesjes, wist in de jaren ’80 het grauwe industriële Wales te ontsnappen door baanbrekende muziek te maken binnen het neo-rockabilly genre. De psychobilly van Sparky en de zijne kan het best als punkabilly worden omschreven. En een optreden van Demented vergeet je niet zomaar!

Showtime:
Igintion – 16.00hrs
Demented Are Go – 17.00hrs

Demented Are Go

Van het legendarische Demented Are Go mag je altijd een vette show verwachten. Eentje waar je je aller vieste vingers maar al te graag bij aflikt! Songs als ‘Bodies in the Basement’, en ‘Pervy in the Park’ kunnen worden bestempeld als gouden cult-klassiekers.

Foto door Patrick Spruytenburg

De Osse band Ignition speelt sinds 2006 ruige rockabilly covers zoals van The Reverend Horton Heat, (early) Stray Cats en diverse SUN artiesten. Kortom, stevige Rockabilly met het gaspedaal op de bodem. Ignition zal speciaal voor deze avond de hardste nummers voor je spelen!!