fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

08dec2017

Demented Are Go

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 15,- • Presale: 12,50 (incl) • UITVERKOCHT :(

grondlegger Sparky en de zijne terug in Altstadt

Helaas, deze show is uitverkocht.

De onbetwiste oprichters, heersers en vaandeldragers van psychobilly terug in Altstadt Eindhoven. Demented Are Go, de band rond zanger Sparky, is opgericht in de jaren ’80 onder de rook van het grauwe industriële Wales. Vanuit daar is Demented gaan behoren tot de aller (aller aller) belangrijkste bands van de internationale psychobilly scene.

Demented Are Go

Demented Are Go heeft nog steeds een spectaculaire show en is daarom een graag geziene act. Sparky en de zijne hebben Altstadt al eens op z’n kop gezet. Dat vonden we zo lekker, we zijn blij ze weer te mogen ontvangen!

Rockabilly Three

In het voorprogramma staat Rockabilly Three, een gloednieuw rockabilly trio uit Eindhoven. De leden zijn: Karel Panjer op contrabas (ex Blazin ‘Zadels en Bang Bang Bazooka), Reem Groot op gitaar en zang (ex Crazy-Tones en Meadow-Hawks) en Martijn Riepe, op de drums (ex Crazy-Tones en 3 Backfire). Drie zeer ervaren mannen dus die eind juni 2015 hun muzikale vaardigheden samenbrachten. Hun stijl van muziek is een mix tussen oldschool Neo Rockabilly en Classic Rockabilly met lichte invloeden van Rock ‘n Roll en Surf.