fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen
De Likt 2016-05-13 Altstadt

13mei2016

De Likt + Afronaut + Doordraaien (afterparty)

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,- (incl) • UITVERKOCHT :(

waar de jeugd tegenwoordig stopt, gaat De Likt veel verder

Waar de jeugd tegenwoordig stopt, gaat De Likt ver de toekomst in. En hoe! Het is hiphop met electronica. Het is explosieve funk, het is minimale techno en… het heeft een randje.

Vanavond verzorgt Doordraaien (van De Fraktie) met drie dj’s een lekkere groovy afterparty.
Die voetjes… die laat je dus ook na het concert in de lucht!

De Likt

Deze drie eigenzinnige Rotterdammers weten een grote groep aan te spreken; van hiphopper tot hipster, van rapper tot rocker. En, wat gegarandeerd is, het dak gaat eraf!
Het grote publiek maakte in 2015 kennis met De Likt dankzij het inmiddels miljoenen keren bekeken filmpje ‘Praat Rotterdams met me’

In oktober 2015 kwam de eerste singel ‘Ja Dat Bedoel Ik’ uit. Binnen een maand werd de clip ruim 170.000 keer bekeken!
Het jaar 2016 begint goed voor de jongens wanneer ze het Eurosonic Noorderslag festival afsluiten. De deuren staan dus wagenwijd open voor elk groot festival wat je maar kunt bedenken!

Afronaut

In het voorprogramma staat Afronaut, singer-songwriter en rapper met een voorliefde voor abstracte elektronische muziek. Door dikke producties te combineren met zijn soulvolle stem weet hij het publiek mee te nemen naar andere sferen.
Zijn zelf geschreven en geproduceerde nummers zijn een prachtige combinatie tussen hip-hop, IDM en neosoul.
Klinkt als; Outkast, Jamie Woon en Frank Ocean.

De Frakie afterparty

Doordraaien, een initiatief van De Fraktie, zorgt voor een blinkende afterparty met deze gasten:

Experimentele hiphop producer Cintasoul is altijd lekkere beats aan het creëren in zijn studio. Zelf noemt hij zijn muziek ‘futurebeats’. Cinta’s dj sets zijn vernieuwend en fris. Met zijn eigen instrumentale hiphop beats en jazzy vibes weet hij zichzelf én zijn publiek heel goed te vermaken.

Iris Rijskamp trekt alle dansplaten uit de kast voor een überspace trip van synthesizers, drummachines en vocoders. Haar uptempo sets zijn een feest van herkenning en trekken iedereen in no-time makkelijk buiten de eigen comfort zone.

Youssef Hartane gaat schuil achter de mysterieuze artiestennaam Akemiö Grey. Zijn stijl is niet in een hokje te plaatsen, maar laat genres met elkaar versmelten. Denk hierbij aan rave, de rafelranden van house, italo, pop, breakbeat, happy hardcore en jungle. En dat allemaal op één avond.