fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

18nov2016

De Kraaien + Dusty

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 15,- • Presale: 12,- Buy tickets

gemaskerde rappers brengen snoeiharde, vuige beats met ruige teksten

Vanwege privé omstandigheden heeft de support act, Dusty,  eind van de middag helaas moeten annuleren. De show van de Kraaien start om 21.30u. Om de pijn te verzachten en de vreugde te verhogen krijgt iedereen bij binnenkomst een consumptiemunt!

De gemaskerde rappers De Kraaien brengen snoeiharde, vuige beats met ruige teksten waarvan je soms niet weet of ze het nou menen of dat je in de zeik genomen wordt. De Haagse groep is bekend van hits als ‘Ik Vind Je Lekker’ en ‘Pechvogel’. Over hun extravagante optredens wordt regelmatig gesproken in de media: vermakelijk in het kwadraat!

In 2016 is het album ‘Goud’ van De Kraaien uitgekomen. Op het album staan o.a. het nummer ‘Kattenkwaad’ (feat. Jack Parow), ‘Pony’ en ‘Broekie’. Het album bevat invloeden van genres als reggae, dub, rock, club, electronica en drum ’n bass. Muzikaler, breder en grappiger dan ooit.

De Kraaien

De Kraaien zetten zichzelf weer op de kaart met hun zeer sterke nieuwe album ‘Goud’! Het is de eerste langspeler van de Haagse groep. Ter gelegenheid van het album zijn De Kraaien op clubtour door Nederland.

Dusty

Support komt van niemand minder dan Dusty, geselecteerd als 3VOOR12 talent tijdens de Popronde. Op zijn dertiende verhuist de Engelse Jonathan Joseph met zijn familie naar Nederland. Daar komt hij voor het eerst in hij aanraking met rap en transformeert hij tot Dusty. Via de Herman Brood Academie ontmoet Dusty producer De Sluwe Vos. Ze trekken veel op en zo wordt de Engelstalige Dusty vaste MC bij de DJ sets van de deep house producer. Momenteel werken de rapper en producer aan hun gezamenlijke EP.