fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

16jan2016

Civil Servants + Mexican Surf

zaterdagavond live

Start 21:00 uur • Free entrance

dromerige gitaren versus een mix van 60's beat

Tijdens de Zaterdagavond Live geniet je gratis van jonge talentvolle bands. Onze programmeurs selecteren acts waar je zeer waarschijnlijk veel meer van gaat horen. Zo hebben hier The Brahms, Indian Askin, The Great Communicators en Lakshmi al eens gestaan. Dit weekend zie je Civil Servants + Mexican Surf.

Civil Servants

De muziek van Civil Servants is als melancholisch te typeren. De nummers laten je de schoonheid van vallen inzien wanneer je opzoek bent naar je evenwicht. De invloeden komen vooral voort uit de post-punk scene. Dromerige gitaren tillen de zanglijnen naar een hoger niveau waarbij bombastische drumpartijen en zware baslijnen zorgen voor een groots geheel.

Mexican Surf

Mexican Surf is een vijfdelige garage rockband uit Oss. Naast garage zijn er sterke invloeden van punk en surf te horen. De nummers zijn voorzien van een mix van 60’s beat (de herkenbare Surf beat), heavy bassgeluiden en Indie gitaren met een gezonde dosis overdrive en fuzz. De vintage-achtige echo vocalen van Jules en de krachtige backings van de rest maken het plaatje compleet.