fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

09sep2017

Chayah + DELUSIONALS

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

over de tegenstrijdigheden van het leven

Chayah, een jonge indie folk- rockband uit Zwolle. Ze zijn te omschrijven als pittig en vernieuwend; een folkzangeres, met haar bijzondere en excentrieke stem, versterkt door een experimentele rock band. Toch zijn zij niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Op een muzikaal bedje van gitaren en toverend met Engelse woorden vertaalt de band het leven naar metaforen.

Chayah

Met hun EP “From Dust to Dust” vertelt Chayah verhalen over de tegenstrijdigheden van het leven. Van eindigheid tot de eeuwigheid. Van bedrog naar geborgenheid, vanuit haar duisternis verlangend naar het licht. Herkenbaar, persoonlijk, spannend en erg intiem met een melancholische ondertoon.

DELUSIONALS

Precies een jaar geleden zaten de dames voor hun eerste studio-opname bij onze stadgenoot Bob de Wit in The Super-Nova Studio. DELUSIONALS is een ‘all-female indie band’ die je om de oren slaat met dromerige alternatieve rock inclusief elektronische en psychedelische accenten. “De zwevende vocalen dansen op geheimzinnige synthesizers en gitaarpartijen, ondersteund door een ijzersterke bodem van intelligente drumpartijen,” zo hebben ze ons weten te overtuigen in woord en daad!

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen