fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

02sep2017

Bottles Of Love + Jessy Yasmeen

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

denk Alphabeat, The Killers en Fall Out Boy

Denk bij Bottles Of Love aan een mix van bands als Alphabeat, The Killers en Fall Out Boy. Het debuutalbum ‘Hush ‘ nam Robin van Loenen, zanger-gitarist van Destine, vorig jaar op. Op dit album zijn onder meer André Kemp (Waylon, Kraak & Smaak, Kane) en Bas van Wageningen (DI-RECT) als muzikanten te horen.

Jessy Yasmeen is een 22 jarige singer-songwriter uit Rotterdam. Haar inspiratiebronnen, Bob Dylan, Passenger en Melanie, zijn terug te horen in haar werk en zorgen voor een verrassende mix van folk en country. Echtheid en authenticiteit zijn de hoofdelementen van haar muziek. Er zit geen filter tussen haar hart en stem. 

Bottles Of Love

De band deed in 2016 clubtour met Sunday Sun (Maurice Bolier van Call It Off viel ergens in de zomer van 2016 nog een show in als gitarist) om zich vervolgens volledig te gaan focussen op 2017. Voetjes van de vloer en dansen geblazen met Bottles Of Love!

Jessy Yasmeen

Op het moment werkt Jessy samen met producer Martijn Groeneveld (Dotan, Blaudzun & John Coffey) aan haar debuutalbum. Deze zal komend jaar uitgebracht worden.
Eind 2015 bemachtigde ze al een plek in de finale van Jong Quite Quiet en in 2016 bereikte ze de halve finalve van De Grote Prijs van Rotterdam.

NIEUWE NAMEN

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen