fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

29apr2017

Certain Animals + OOO

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

meerstemmige, melodische en vintage sound

Certain Animals, hét Rotterdams trio dat vuige rock met een vleugje psychedelica serveert, bestaat uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBeatles. Een meerstemmige, melodische en vintage sound gebracht door gedreven muzikanten.

Certain Animals

De ervaring van de bandleden in de hedendaagse muziekscene (o.a.DWDD, 3FM, Eurosonic Noorderslag, Paaspop, Lowlands en eigen club- en theatertours) en hun liefde voor het gitaargeweld van weleer, heeft de muzikanten doen besluiten gezamenlijk een nieuw avontuur aan te gaan. In een oude Rotterdamse afwerkplek, waar voorheen enkel de geluiden van vrouwen van lichte zeden klonken, bouwde het driemanschap een eigen studio. Daar werd eigenhandig de nagelnieuwe, op muziekcassette uitgebrachte EP ‘Wood, Steel & Stone’ opgenomen. Terwijl de band hard werkt aan een full-length LP, bestormt Certain Animals de podia en brengt het rijkelijk behaarde gezelschap in het voorjaar van 2017 een stomende 7” vinyl single uit.

OOO

OOO staat voor Out Of Order. Meestal toch. Maar maak er gerust van wat je wil. Het staat vooral voor no-nonsense garage-punk. In de Groningse scené hebben deze drie vriendinnen al menig zaaltje afgebroken en een ware fan-base opgebouwd. De band speelde eerder al in het voorprogramma van o.a. Chastity Belt en Peach Kelli Pop. OOO kom maar eens kijken dus!

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen