fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

14dec2018

Canshaker Pi + Charlie & The Lesbians + Bull

Buy tickets

Start 20:30 uur • Door: 12,- • Presale: 10,- (incl) Buy tickets

muzikale equivalent van Fifty Shades Of Grey

Als je denkt dat dit een avondje met lekkere indie rock wordt, heb je het pas half goed. De verleiding meegezogen te worden in een lange hete nacht vol vuige fuzzy garagepunk is die andere, onweerstaanbare, kant. Dit is dé muzikale equivalent van Fifty Shades Of Grey, met jou als de hoofdpersoon in de ban van je tegenspelers Canshaker Pi en Charlie & The Lesbians. Ze zijn mooi, briljant en intimiderend tegelijk. Laat je grenzen verleggen en je niet eerder ontdekte verlangens bevredigen. Terwijl je hunkert naar meer weet je niet of je deze mystieke ervaring met anderen wilt en durft te delen.

Support deze avond komt van de Engelse fomatie Bull.

Canshaker Pi

Een doordringende intensiteit zal bezit van je nemen wanneer Canshaker Pi voor je speelt. Met de titelloze debuut-LP bekruipt je het bewustzijn dat de dagen van jong, wild en vrij uiteindelijk voorbij gaan. Wat je wil is vol jeugdig enthousiasme die meedogenloze nu-of-nooit stap maken. Canshaker Pi helpt je maar wat graag!

Charlie & The Lesbians

Charlie en zijn lesbiennes laten er geen gras over groeien. De primitieve onruststokerij van dit smeulende collectief vol curiositeiten hebben al talloze kelders en zalen verwoest. De Eindhovense groep bracht in 2017 een handje vol singles en hun ijzingwekkende debuut EP uit, The Lost Boy. De band is schunnig als The Stooges, fantasierijk als Daniel Johnston en bevlogen als Jay Reatard.