fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

21apr2017

BZB + The Wetnecks

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,50 (incl) Buy tickets

avondvullend unplugged feest

BZB is het kleurrijke gezelschap dat overal een overrompelend, dampend optreden maakt. FEEST, met hoofdletters ja! Dat hebben ze al bewezen op grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Paaspop. Vorig jaar stonden deze gasten op Koningsdag ook in Altstadt Eindhoven waar de zaal helemaal plat ging. Letterlijk!
Reden genoeg om Band Zonder Banaan weer uit te nodigen. Nu, met een extra lange set, mag jij een extra lange avond volledig uit je dak gaan.

BZB

BZB staat voor feest, spelplezier, interactie en theatrale acts, verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en de Bankzitter, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB een zaal, tent of festivalweide moeiteloos om in een feestende massa.

The Wetnecks

De zeven broers van The Wetnecks, straight from Alabama (USA), zijn klaar om Nederland te veroveren! Deze festival-sensatie speelt bekende hits van toen en nu in een Hillbilly stijl en zet gegarandeerd de boel op de kop! Paaspop, Zwarte Cross en FestyLand hebben dat vorig seizoen al mogen beleven.