fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

07apr2017

Blowbeat + Supermoon

Buy tickets

Start 20:00 uur • Door: 14,- • Presale: 11,- (incl) Buy tickets

stevig en funky met typische Zappa-eske trekjes

De schromelijk onderschatte band Blowbeat, die ooit grossierde in lekker dwarse rock en een gezonde dosis experimenteerdrift, is na een lange afwezigheid eindelijk terug aan het front. Het heilige vuur brand nog op volle kracht!

De songs zijn opgebouwd volgens het beproefde Blowbeat stramien; gedreven, stevig en funky met typische Zappa-eske trekjes (onverwachte breaks, maffe akkoordjes). Daarnaast hebben de heren hun horizon danig verbreed.

Blowbeat

Zoveel liedjes, zoveel kleurschakeringen; van roeierig ingehouden tot een soms naar hardrock neigende heftigheid. Benodigdheden: slimme arrangementen, een superieure speltechniek en knap geconstrueerde, niet van humor gespeende songteksten. Blowbeat is terug van weggeweest.

Line up: Ton Engels (zang, gitaar), Leendert Haaksma (gitaar), Eric Coenen (bas, zang) en Arthur Lijten (drums, zang)

Supermoon

Support act Supermoon laat zich vergelijken met het fenomeen Moonsctruck Future Funk: een dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Dit alles verzorgd door vijf instrumentalisten, waarvan vier de vocalen voor hun rekening nemen. Bands als o.a. Crosby, Stills, Nash, Jon Cleary, Porcupine Tree, Blowbeat en The Meters zijn de muzikale bodem van de band. Een smeltkroes van verschillende stijlen die zorgen voor een uniek resultaat. Dat het moge het smaken!