fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

08apr2017

Batmobile + Milwaukee Wildmen

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 21,- • Presale: 18,- (incl) Buy tickets

nieuw werk én het beste van het beste

Batmobile is dé Nederlandse vaandeldrager van Psychobilly, Rockabilly en natuurlijk ‘B-music’. Opgericht in 1983 (al!) kunnen we stellen dat deze drie-eenheid nog nooit officieel gestopt is of uit elkaar gegaan. En toch kunnen we zeggen dat de band helemaal terug is!

In maart 2017 wordt een nieuw album uitgebracht (onder het label Butler Records). In een extra lange show gaan we vanavond uit ons dak op nieuw werk én het beste van het beste.

Batmobile

Jeroen Haamers (zang/gitaar), Eric Haamers (contrabas) en Johnny Zuidhof (drums) begonnen ruim 33 jaar geleden als coverband. In 1985 volgde het eerste album, met louter eigen werk. Jarenlange tournees volgden. Van Japan naar New York en van Brazilië naar Zweden. Houdt Batmobile ooit op? Vanavond in ieder geval niet!

Milwaukee Wildmen

Milwaukee Wildmen is niet alleen voor de hardcore billy liefhebber een vet voorprogramma. Ook bij punks, metalheads en ander gespuis gooit dit energieke trio hoge ogen. Als geen ander weet de formatie de vibe van pure rock ’n’ roll, punk en psychobilly te mixen zonder daarbij te vervallen in clichématige pomprock. Puur, onversneden en compromisloos beuken de mannen er op los. “Wildmen always deliver!”