fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

09jun2017

Bang Bang Bazooka + Cats on the Corner

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 12,- • Presale: 10,- (incl) Buy tickets

dit is vet (-kuif) en we gaan bier drinken!

Bang Bang Bazooka: te ruw voor rockabilly, te zuiver voor punk, te koel voor country, te hard voor rock, te rock voor roll, te warm voor je honing, te sexy voor je zus en te snel voor je oma… Maakt niet uit. Dit is gewoon lekker, dit is vet (-kuif) en we gaan absoluut bier drinken met echte mannen!

Bang Bang Bazooka

Deze gasten zetten een live show neer waar je ‘U’ tegen zegt! Door het toevoegen van Marc Burger (Voodoo Swing, Liptease, Scam, 69Beavershot, Triple Dynamite) op drums en Eric Haamers (Batmobile, Gecko Brothers, The Penguin) op contrabas heeft Bang Bang Bazooka een volgende grandioze stap gezet in hun al bijna drie decennia durende bestaan.

Cats on the Corner

Gewapend met bluesharp, contrabas, vintage drums en een echte Strat gaat Cats on the Corner terug naar de essentie. Denk soul voordat het R&B heette, denk rhythm&blues voordat het R&R werd. Wanneer oude helden als Bo en Robert en jongere goden zoals The Red Devils en The Hoax je inspiratie geven, kan dat alleen maar heel veel belovend zijn. Bovendien weet Cats on the Corner wat feest vieren is. Het is maar dat jij het ook weet!