fbpx
Close menu

Bestel

Honger?
Eat you heart out!

Je kunt gewoon lekker eten in Altstadt. Maar omdat wij niet kunnen koken bestel je hieronder bij onze bevriende koks. Binnen 30 minuten wordt je keuze dan geserveerd door jouw favoriete barkeeper!
Eet smakelijk.

FAQ

[xyz-ips snippet=”Table”]

[xyz-ips snippet=”url1″]
De Frietbar[xyz-ips snippet=”endurl”]

[xyz-ips snippet=”url2″]
Italian Heroes[xyz-ips snippet=”endurl”]

 

FAQ

Hoe kan ik bestellen?
Dat kan in beginsel elke dag (uitgezonderd maandag en dinsdag) tot ongeveer 1 uur voor de sluitingstijd op het terras. Scan de QR-code op de tafel met jouw smartphone en je kunt daarna starten met bestellen. Nadat de bestelling is afgerond en online betaald, wordt deze binnen 30 minuten aan jouw tafel uitgeserveerd door de barkeeper.

Hoe snel heb ik mijn bestelling binnen?
Binnen 30 minuten heb je jouw bestelling uitgeserveerd door een van de Altstadt medewerkers. Vaak zal het sneller zijn (hangt ervan af wat je hebt besteld), onze partners zitten allemaal om de hoek.

Welke gerechten/snacks kan ik kiezen?
We hebben in overleg met onze partners een keuze gemaakt welke gerechten wij vinden passen bij de Altstadt en welke wij praktisch goed kunnen serveren. Helaas is het daarom niet haalbaar om het complete (uitgebreide) aanbod van onze partners aan te bieden. We hebben momenteel diverse snacks (natuurlijk ook vegetarische), lunch broodjes en burgers.

Ik zou in de toekomst graag een bepaald gerecht willen kunnen bestellen?
Laat het ons weten. Wij willen natuurlijk rekening houden met jullie wensen en als er voldoende vraag is kunnen wij het aanbod natuurlijk uitbreiden.

Wie zijn jullie partners?
We werken samen met Italian Heroes (van Down Town Gourmet) en Frietbar (Keizersgracht). De logistieke ondersteuning komt van Local Bar Delivery een nieuw Eindhovens initiatief.

Waarom deze service?
We merken dat onze gasten vaak behoefte hebben aan een lunch of (warme) snack. De Altstadt heeft geen eigen keuken en heeft zelf nauwelijks hapjes in huis. Het is dan voor zowel voor de gasten als ons fijn als de gasten dan gewoon gezellig in de Altstadt kunnen blijven (gezellig) en hun maaltijd/hapje wordt gebracht. Doordat wij met externe partners werken kunnen wij een breed assortiment aanbieden met goede kwaliteit.

Mag ik eigen gebrachte consumpties nuttigen?
Dit is niet de bedoeling maar in heel specifieke situaties kun je in overleg met ons (bijv. in geval van een dieet) je eigen gebracht eten nuttigen. Mocht je toch snel een frietje willen scoren bij de friettent? Graag deze dan daar nuttigen.

Hoe komt de prijs tot stand?
De verkoopprijs zoals je ziet op het menu is inclusief een bezorg toeslag die wij moeten afdragen. Dit is niet anders dan bijvoorbeeld als je thuis een maaltijd besteld, alleen nu zit je op ons terras en wordt het geserveerd.