fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

08mrt2019

Vida + Wardrobe

Buy tickets
Lichting

Start 21:00 uur • Door: 11,50 • Presale: 11,50 (incl) Buy tickets

britpop volgens de filosofie van Oasis, The Verve en Stone Roses

De eerste Lichting show van 2019 is Vida! De ziel van Oasis, The Verve en Stone Roses echoet in dit Schots vijftal. Dit is Britpop zoals het bedoeld is: mooie melodieën, puntige songs en een flinke portie branie. Ze eren hun helden maar zijn geen tributeact, daar zijn ze te eigenwijs voor. Ze nemen de luisteraar mee naar de gouden dagen van de Engelse pop en bouwt er aan verder. Beter dan Gigwise kunnen wij het niet verwoorden: “Whatever this band are doing, they’re doing it right”.

Vida

Ze speelden in het Verenigd Koninkrijk op menig groot festival als Reading/Leeds, TRNSMT Festival en Isle of Wight. Nu is het tijd om Eindhoven op z’n kop te zetten tijdens deze schurende Lichting-show.

Wardrobe

Wardrobe is het solo-project van de getalenteerde Johan Verckist. Zijn voorliefde voor 60’s pop zet hij om in prachtige liedjes die voortkabbelen als beekjes door een sereen landschap. Voor liefhebbers van Bony King of Nowhere, Marble Sounds en Tamino.

Lichting

Deze show is onderdeel van Lichting. Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt?
Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 47 32 90 97, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!