fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

18mei2019

VALENTINO. + Taveneer

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

indierock waarop te dansen én te dromen valt

VALENTINO. is een authentieke, alternatieve pop/rockband uit Utrecht. Als innovatieve groep met goed gevoel voor mode, proberen ze een frisse wind door de muziekindustrie heen te blazen. VALENTINO. onderscheid zichzelf door zijn koperblazers en de ongelooflijke stage presence van de frontman. 

VALENTINO.

Alhoewel geïnspireerd door bands als Syd Arthur, Coldplay, Beach Fossils en Arctic Monkeys, blijven ze zichzelf steeds opnieuw uitvinden. Op dit moment is de band aan het werk aan nieuwe singles, die verspreid over 2019 uit zullen komen. VALENTINO. is winnaar van de Utrecht Popprijs en daarvoor op tour!

Taveneer

Sinds er afgelopen jaar een wissel van de wacht plaatsvond op de bas, blaakt de Nijmeegse-Utrechtse formatie Taveneer van de energie. Hun recept is simpel: giet donkere, door sci-fi geïnspireerde teksten in een aanstekelijk vrolijke jangly-indie vorm. Het resultaat is muziek waarop zowel te dansen als te dromen valt. Noem ze de kroonprinsen van de indierock, noem ze de belofte van de gitaarpop, noem ze wat je wilt. Eén ding is zeker, we gaan nog veel horen van Taveneer de aankomende tijd!

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen