fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

01jun2019

Black Operator + Switched Off

Nieuwe Namen

Start 20:30 uur • Free entrance

punk met radio-ready vocals en emo-songteksten

“Vuig, meeslepend en gevaarlijk” zo omschrijft de muziekpers de dampende bluesrock van Black Operator. En daar is geen woord van gelogen. Black Operator speelt zeker geen traditionele blues maar haalt wel bluesy invloeden uit bands en artiesten als Black Keys, Nick Cave, en good old Johnny Cash.

Black Operator

In 2018 wordt de band geselecteerd als een van Nederlands meest veelbelovende acts om deel te nemen aan de Popronde 2018. Dat belooft een knaller te worden!

Switched Off

Switched Off is een band bestaande uit 4 jonge jongens die een passie hebben voor muziek. Ze halen hun inspiratie uit zowel 90’s alt. Rock/grunge/emo bands als uit de moderne rockbands. Dit zorgt voor een sound die mensen aan hun jeugd kunnen laten herinneren, maar ook een sound die verfrissend klinkt. Samen proberen ze een vette show met eigen muziek en af en toe een cover ter ere van de favoriete bands neer te zetten.

 

Deze band is voorgedragen door het BMM festival. BMM wordt ieder jaar georganiseerd om regionale beginnende bands uit de regio Deurne een kans te geven om zich te presenteren voor een groot publiek.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen