Close menu
za
01
jun
The Spvrk + Switched Off
Laden Evenementen

za01jun

The Spvrk + Switched Off

Nieuwe Namen

Aanvang 20:30 uur • Gratis entree

punk met radio-ready vocals en emo-songteksten

Poppunktrio The Spvrk (spreek uit als The Spark) uit Breda, Nederland maakt catchy nummers met sterke melodieën met een sound als bands als Against The Current en We Are The In Crowd. De band combineert radio-ready vocals en emo-songteksten met een punkrock-krachtpatser, die leidt tot krachtige muziek met veel energie. 

The Spvrk

Sinds de release van het debuutalbum ‘Galaxies’ tourt The Spvrk door Nederland en ondersteunt bands als Trash Boat. De nieuwste singles ‘Too Far Gone’ en ‘Where I Want To Be’ werden op de nationale radio gespeeld en in het najaar van 2018 speelden The Spvrk tijdens Popronde shows door het heel Nederland.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen

Switched Off

Switched Off is een band bestaande uit 4 jonge jongens die een passie hebben voor muziek. Ze halen hun inspiratie uit zowel 90’s alt. Rock/grunge/emo bands als uit de moderne rockbands. Dit zorgt voor een sound die mensen aan hun jeugd kunnen laten herinneren, maar ook een sound die verfrissend klinkt. Samen proberen ze een vette show met eigen muziek en af en toe een cover ter ere van de favoriete bands neer te zetten.

 

Deze band is voorgedragen door het BMM festival. BMM wordt ieder jaar georganiseerd om regionale beginnende bands uit de regio Deurne een kans te geven om zich te presenteren voor een groot publiek.