fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen
veto

27nov2022

The Future Starts Now #1

Start 15:00 uur • Free entrance

Met Morning Birds, Veto en WH*T !F

De Altstadt biedt lokale acts, die misschien aan het begin van een mooie muzikale carrière staan, de gelegenheid om in hun eigen café op het podium te staan.
Tijdens de eerste editie zullen Morning Birds, Veto en WH*T!IF de spits afbijten. Van heerlijk vette indie rock/funk tot zaligmakende hardrock en ook snoeiharde gitaren. Allemaal tijdens The Future starts now, editie #1. Kom dit wonder aanschouwen!
Toegang gratis.

Morning Birds

Morning Birds, een Indierock/funk band. Met covers en originele nummers brengen zij dansbare funk met strakke bas- en drumlijnen en energiek gitaarspel.
Wat kan je verwachten? Covers van bands als Kings of Leon, Childish Gambino, Vulfpeck en nog veel meer.

VETO

VETO is een vijfkoppige band uit hartje Eindhoven. Sinds 2014 produceert het power trio van gitaar, bass en drums samen een muur van geluid en sinds 2020 worden zij gevleugeld door twee zangeressen. Veto speelt hard rock, met een afwisseling tussen melodieuze zanglijnen en de snaren in de overdrive met de distortion op standje 11. Hoe dan ook altijd een feest om mee te brullen

WH*T !F

WH*T !F is een vijfkoppige rockband uit Eindhoven. De band is sinds dit jaar aan het timmeren aan de weg met hun energieke eigen muziek en hun snoeiharde rock-covers. De band staat inmiddels bekend om hun energieke stage presence, waarmee ze je overtuigen te blijven feesten.