fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

06jan2017

The Black Marble Selection + The Reaction

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 7,50 • Presale: 6,25 (incl) Buy tickets

groovy avond vol beat en garage uit de 60's

Na het plotselinge vertrek van hun zanger dook The Black Marble Selection begin 2016 meteen de studio in en nam 11 nieuwe nummers op. Het vertrek leverde  nieuwe energie en creativiteit op. De nieuwe songs zijn sixties georiënteerd en verrassend. De band gebruikt meer instrumenten dan voorheen. De zang van gitarist Erik Bus past perfect in de nieuwe stijl.
Platenmaatschappij V2 Records was zo enthousiast dat het de band meteen een internationaal contract aanbood. De eerste singels verschijnen de komende maanden en het album, geproduceerd door Dave von Raven (The Kik) en Marcel Fakkers (The Madd), in februari 2017.
Vanavond ben jij dus een van de eerste om uit je dak te gaan bij het vertrouwde The Black Marble Selection, nieuwe stijl!

The Black Marble Selection

Het is hard gegaan in de korte historie van The Black Marble Selection. Vanaf de release van hun EP (2014) en hun knallende performance bij DWDD speelde de band in 2014 en 2015 talloze shows in clubs, platenwinkels en op veel festivals. Ook gingen ze op toer met  The Kik en ook speelden ze in cafés tijdens de Popronde 2015.  Het eerste album ‘Under Her Spell’ (2015) was succesvol en leverde o.a. een 2e optreden op bij DWDD.

The Reaction

Support vanavond komt van The Reaction, dé sixties sensatie uit Eindhoven. Deze band geeft met zijn ruige nederbeat een hedendaagse reactie op Q65, The Who, The Creation en The Pretty Things.