fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

16feb2019

The Arthurs + Lokotov Mocktail

Nieuwe Namen

Start 08:00 uur • Free entrance

gitaargeweld afgewisseld met psychedelische composities

The Arthurs is een indie rock band, opgericht door gitarist, zanger en songwriter Robin den Drijver. De band maakt melodieuze, rauwe indie rock muziek, waarbij donker elektrisch gitaargeweld wordt afgewisseld met ingetogen en dromerige, soms psychedelische composities.

The Arthurs

In juni 2017 bracht de band debuutalbum ‘When I’m Sane’ uit. Invloeden van bands als The Doors, The Smiths, Nirvana, en Pixies zijn te horen in hun muziek. Echter, The Arthurs onderscheidt zichzelf vooral door een eigen stijl en geluid.

Lokotov Mocktail

Een sterke rock formatie uit ons eigen Eindhoven. Een combinatie van powerriffs, zwoele baslijnen en jazz geïnspireerde drumpartijen. Voor de fans van Led Zeppelin, Queens Of The Stone Age en Soundgarden. Toch is het niet allemaal head banging en moshing, want als er één ding is wat dit ensemble kan doen, is het wel zorgen voor de juiste grooves voor een danspasje hier en daar.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen