fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

21okt2022

Hit The City

i.s.m. Effenaar en Friendly Fire

Start 19:30 uur • Free entrance

Ares + Doodswens + Jiri11 + Prins S. en De Geit e.v.a

Drie dagen nieuwe muziek ontdekken op tien bruisende locaties in Eindhoven!

Hit The City is terug met meer locaties, opkomende artiesten en grensverleggende muziek! Van gruizige gitaren en dansbare elektropop tot experimentele hiphop, obscure black metal en alles daartussenin – ontdek de bekendere en onbekendere pareltjes en nieuwe favorieten op tien bruisende locaties in Eindhoven. Dutch Design Week (DDW) verwelkomt ieder jaar duizenden designers en bezoekers van over de hele wereld. Net als voorgaande jaren trekken we levendigheid van DDW door naar de avond met een geheel gratis muziekfestival georganiseerd en geprogrammeerd door Effenaar en Friendly Fire.

Met Ares, Doodswens, Jiri11 en Prins S. en De Geit als eerste bevestigingen en gecureerde avonden door De Brakke Grond, BoolinDoodswens, Homegrown en Homohooligan, geven we je alvast een sneak peek van wat een line-up met meer dan 50 acts en collectieven gaat zijn. Niet onbelangrijk: de toegang is gratis voor iedereen. Noteer 21, 22 en 23 oktober in je agenda en save the date!

Effenaar x Friendly Fire

Hit The city wordt geprogrammeerd en georganiseerd door Effenaar en Friendly Fire. De toegang is gratis voor zowel bezoekers van Dutch Design Week als voor iedere muziekliefhebber die geïnteresseerd is in het programma.

Locaties
Altstadt / Area 51 / Café Wilhelmina / De Rozenknop / Dynamo / Effenaar / KEVN / Muziekgebouw / Stroomhuis / Student Hotel