fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

03sep2016

Thalamus + The Anaesthetics

Tijdens de Zaterdagavond Live geniet je gratis van jonge talentvolle bands. Onze programmeurs selecteren acts waar je zeer waarschijnlijk veel meer van gaat horen. Zo hebben hier The Brahms,Indian Askin, The Great Communicators en Lakshmi al eens gestaan.
Vanavond zie je The Anaesthetics en Thalamus.

Thalamus

Thalamus is een psych/wave/dream-pop band die dromerige liedjes brengt met een elektronische tint. Zwevende synth- en gitaarrifs nemen je mee in een trippy droom, voortgestuwd door groovy baslijnen. Met invloeden van bands als Warpaint en New Order, maar ook geïnspireerd door sferische elektronischebands als Portishead en UNKLE. 3voor12 Limburg: “een band die het verdient verder bekend te worden”.
Thalamus bracht in januari 2016 haar debuut EP uit met een uitverkochte releaseshow in Poppodium

The Anaesthetics

The Anaesthetics is een alternatieve rockband met invloeden van bands als Radiohead, The Cure, Interpol en Pixies. De band brengt brokken new wave met galmende gitaarpartijen die doen denken aan The Cure, terwijl de sfeer scheppende soundscapes en toefjes elektronica duidelijk het gevoel oproepen van het latere Radiohead. Pompende baslijnen en hoekige drums geven het sferisch geheel een dansbare hint.