Close menu
zo
26
jan
Rolling Stones Dag
Koop tickets
Laden Evenementen

zo26jan

Rolling Stones Dag

Koop tickets

Aanvang 13:00 uur • Deur: €12,50 • vvk: €11,- (incl) Koop tickets

20-jarig jubileum!

Na maar liefst 19 uitverkochte edities wordt deze 20ste nationale Rolling Stones Dag een extra speciale! Naast de show van Glimmer Twins, dé Rolling Stones coverband van Nederland, zien we bluesmuzikant Ralph de Jongh in het voorprogramma. Els van Stratum is uitgenodigd om haar bijzondere Rolling Stones-werk, en meer, te exposeren. We hebben een stand vol Rolling Stones merchandise en tonen exclusief beeldmateriaal. En natuurlijk hebben we de juiste atmosfeer en veel -heel veel- Rolling Stones fans in huis.

Vanuit Texel, Ameland, Limburg, België, en zelfs Duitsland, komen Stones liefhebbers naar onze Lichtstad om dit mee te maken. Waarom? Omdat er sinds 2001 op hoog niveau genoeg te doen is voor een heerlijke dag Rolling Stones, voor jong en oud! De sfeer die de bezoekers weten neer te zetten is er een uit duizenden.

Programma vanaf 13.00u:
Bijzondere videobeelden | Expo | Merchandise
Ralph de Jong: ±15.15u
Glimer Twins: ±16.45u

Glimmer Twins

In al die decennia hebben de Rolling Stones een indrukwekkende hoeveelheid muziek gemaakt. De vijf heren van Glimmer Twins pikken de bijna vergeten Stones-pareltjes dit het repertoire en wisselen die af met de bekende hits. De liefhebber krijgen de kans het werk van de Stones te beluisteren in de meest pure vorm. Glimmer Twins is dé rock & roll van de Stones, maar dan zonder het circus er omheen!

Ralph de Jongh

Multi-instrumentalist Ralph de Jongh heeft een voorliefde voor de blues. Maar meer nog; voor de Rolling Stones. Hij weet nummers als Gimme Shelter, Wild Horses en Love in Vain zo te brengen dat je haast sympathie voor de duivel zou krijgen!

Robbie Stone

Dit evenement wordt georganiseerd i.s.m. Robbie Stone, oprichter van de eerste Rolling Stones fanpub in ons land.