fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

26jan2020

Rolling Stones Dag

Buy tickets

Start 13:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 11,- (incl) • UITVERKOCHT :(

20-jarig jubileum!

Deze Rolling Stones Dag is uitverkocht.

Na maar liefst 19 uitverkochte edities wordt deze 20ste nationale Rolling Stones Dag een extra speciale!


Verwacht van de Stones Sessions geen saaie, stoffige coverband met pruikjes. Nee, dit zijn jonge honden die vol overgave duiken op alles wat de Stones met zich meebrengen. Passie, vuur en overtuiging tekenen de wijze waarop de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en over hun publiek uitspuwen in een ruim twee uur durende show!


Bluesmuzikant Ralph de Jongh staat met zijn met band in het voorprogramma. Els van Stratum is uitgenodigd om haar bijzondere Rolling Stones-werk, en meer, te exposeren. We hebben een stand vol Rolling Stones merchandise en tonen exclusief beeldmateriaal. En natuurlijk hebben we de juiste atmosfeer en veel -heel veel- Rolling Stones fans in huis.


Programma vanaf 13.00u:
Bijzondere videobeelden | Expo | Merchandise
Ralph de Jong: ±15.15u
Stones Sessions: ±16.30u (2 sets van ieder een uur!)

Stones Sessions

Vijf muzikanten van o.a. de band van Nielson, Lisa Lois, The Royal Engineers en Money & The Man hebben zich op het rijke oeuvre van de Rolling Stones gestort. Stones Sessions bestaat uit Jeffrey Hendriks (vocals), Henk Wesselink (gitaar, vocals), René Geelhoed (keys, vocals), Hubert Eggen (gitaar), Jeff Bolink (bass, vocals) en Tim de Wijk (drums). De band toert vanaf 2018 langs clubs, festivals en events met een dampende Stones-Show waar niemand omheen kan.

Ralph de Jongh

Multi-instrumentalist Ralph de Jongh heeft een voorliefde voor de blues. Maar meer nog; voor de Rolling Stones. Hij weet nummers als Gimme Shelter, Wild Horses en Love in Vain zo te brengen dat je haast sympathie voor de duivel zou krijgen!

Robbie Stone

Dit evenement wordt georganiseerd i.s.m. Robbie Stone, oprichter van de eerste Rolling Stones fanpub in ons land.

Vanuit Texel, Ameland, Limburg, België, en zelfs Duitsland, komen Stones liefhebbers naar onze Lichtstad om dit mee te maken. Waarom? Omdat er sinds 2001 op hoog niveau genoeg te doen is voor een heerlijke dag Rolling Stones, voor jong en oud! De sfeer die de bezoekers weten neer te zetten is er een uit duizenden.