fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

28jan2018

Rolling Stones dag

Start 13:00 uur • Door: uitverkocht • UITVERKOCHT :(

nationale editie nr 18, met The Stolling Rones

UITVERKOCHT
Naast de show van The Stolling Rones, Neerlands beste Stones tributeband, is er veel beeldmateriaal, een expositie Rolling Stones Art en een gespecialiseerde stand vol Rolling Stones merchandise met wel heel bijzondere items!

Vanuit Texel, Ameland, Limburg, België, en zelfs Duitsland, komen Stones liefhebbers naar onze Lichtstad om dit mee te maken. Waarom? Omdat er sinds 2001 op hoog niveau genoeg te doen is voor een heerlijke dag Rolling Stones, voor jong en oud! En, de sfeer die de bezoekers weten neer te zetten is er een uit duizenden.

Programma:
Dvd-show op groot scherm en monitoren | Rolling Stones Art | Gespecialiseerde Rolling Stones verkoopstand | The Stolling Rones ±16.45u (2 lange sets!)

The Stolling Rones

Er bestaan soms (heftige) meningsverschillen over het al dan niet goed zijn van een Rolling Stones coverband. Maar de vergelijkingen en de reacties die loskomen na een optreden van The Stolling Rones hebben geen uitleg nodig; iedere Rolling Stones liefhebber moet deze gezien hebben!
Vandaag speelt de formatie maar liefst twee lange sets.

Robbie Stone

Dit evenement is te danken aan de medewerking van Robbie Stone, oprichter van de eerste Rolling Stones fanpub in ons land.