fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

02okt2016

Stardusters + Evrin + Dennis Benedict

Buy tickets

Start 15:00 uur • Door: 7,50 • Presale: 7,50 (incl) Buy tickets

een ode aan Neil Young

Toen deze band ruim anderhalf jaar geleden Altstadt Eindhoven goed wist te vullen, twijfelden we geen moment; Stardusters komen zeker terug! Dit is namelijk niet de doorsnee tribute band die met ergerlijke gelijkenissen iets klakkeloos naspeelt. Geen zorgen.
Deze zes ras muzikanten, uit Eindhoven en Helmond, zijn trouw aan de meester en nemen zijn muziek als uitgangspunt. Van daaruit maken ze een vrije en bezielde reis zoals alleen Neil Young dat in zijn beste jaren zelf ook kon. Beleef het subtiel akoestisch, dan weer met ronkende gitaren. Beleef het in Stardusters’  bijna 3 uur durende show!

Stardusters

Stardusters bestaat uit (ex-) leden van bands als Candybar Planet, Denvis And The Real Deal, Tupelo Honey en Hummingbirds. Een zeer brede muzikale achtergrond dus die zeker de juiste verfijning belooft. De namen van de leden op een rijtje: Richard Plukker, Geert Leenders, Gijs van den Broek, Ernst le Cocq d’Armandville, Mark ‘Trash’ Kuypers en Udo Holtappels.

Evrin

In het voorprogramma staat het duo Evrin, het singersongwriter-project van Eindhovenaar Riny Raaijmakers en de Amsterdamse Evi Terschegget. Het lijkt alsof Billie Holiday, Ella Fitzgerald en Amy Whinehouse samen met Bob Dylan, Tom Waits en Ry Cooder ons één liefdesbaby hebben geschonken. En jij mag die vandaag vasthouden.

Dennis Benedict

Om de middag helemaal in stijl op te warmen is Dennis Benedict uitgenodigd. Na verschillende bands is het voor de Schijndelse Dennis van den Berg tijd om een soloproject op te zetten: Dennis Benedict. Samen met gitaarvirtuoos Frits Appel (o.a. ex Rattle Snake Shake) en Eddy Jongeneel (o.a. ex Bullseye Powerrock) op drums is een solide basis gelegd voor een dynamische live show met stevige rock en gevoelige ballads.