fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

14jan2017

SPITFIRE + Dutch Balls

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

album release van groove-rock power trio

De Antwerpse rockband SPITFIRE viert vanavond de release van hun debuut-album ‘State Of Mind’. Voor de opnames trok de band in juli naar de Ghosttown studio te Hemiksem waar ze onder leiding van Geert Vanbever (dEUS, Dead Man Ray) 10 tracks opnamen. De mastering van het album was in handen van Uwe Teichert (Soulwax, Placebo).
Denk Queens Of The Stone Age, Wolfmother en Rage Against The Machine…
… hier wil je alleen maar bij zijn!

SPITFIRE

Een nieuwe videoclip voor het nummer ‘Kill Me’, met de Nederlandse actrice Kimberley Klaver in de hoofdrol, zal enkele weken voor de albumrelease gelanceerd worden. Momenteel loopt ook de nieuwe bioscoopfilm ‘UITSCHOT’ van Crimi Clowns in de zalen waar tevens muziek van SPITFIRE in te horen is. Deze band belooft heel wat dus.

Dutch Balls

Een denderende hardrock band uit Eindhoven. Volgens 3voor12/eindhoven bewijst de band een serieuze kandidaat te zijn om de troon van Peter Pan Speedrock over te nemen. Het gaat Dutch Balls dan ook allemaal maar om één ding, en dat is keihard losgaan. Daarnaast ontbreekt het de band ook niet aan de nodige catchy melodieën.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen