fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

25jan2019

Spitfire + BOSKAT

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 9,- • Presale: 7,50 (incl) Buy tickets

vette groove-rock uit België terug in Eindje

Als je er bij was herinner je dit nog wel: Altstadt, januari 2017, de release show van Spitfire. Met vuurspuwers, knallende lichtshow en vooral vette groove-rock maakte de Belgen erg veel indruk. De formatie, bekend van de muziek voor de televisieserie Crimi Clowns, ging afgelopen zomer met producer Jo Cassiers de studio in voor de opnames van een nieuwe EP. En dat ook deze gaat knallen is een zekerheid waar je liever geen weet van had.

Het duo BOSKAT laat elk instrument meer ruimte innemen om het hoorbare spectrum op te vullen. Fabian’s intense trommelgroeven hakken de lading rauw gitaarvlees uit de drie versterkers die Vincent gebruikt. De heren serveren een volle en warme maaltijd van Belgische rock ‘n’ roll in combinatie met Rotterdamse punkrock.

Spitfire

‘Round Way The Other’ is de eerste  single en zal in het najaar van 2018 gelanceerd worden op geheel eigen ‘Spitfire – wijze’. De heren laten een bovendien een fris geluid horen met invloeden uit bands als Royal Blood, Muse, Arcade Fire, Twenty One Pilots, Millionaire…

BOSKAT

Denk aan het dynamische bereik van de Rage Against The Machine, gecombineerd met de epiciteit van de vocale melodieën van Rise Against. Spanningsopbouw die uitmondt in bloeiende riffbangers en de schoonheid van melodie over power. Ook de kleine psycho in frontman Vincent komt tot leven als hij optreedt. Wees gewaarschuwd!