fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

29jan2017

Rolling Stones Dag

Buy tickets

Start 12:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,50 (incl) • UITVERKOCHT :(

nationale editie nr 17, met Undercover + The Spider & The Fly

Vanuit Texel, Ameland, Limburg, België, en zelfs Duitsland, komen Stones liefhebbers naar onze Lichtstad om dit mee te maken. Waarom? Omdat er sinds 2001 op hoog niveau genoeg te doen is voor een heerlijke dag Rolling Stones, voor jong en oud! En, de sfeer die de bezoekers weten neer te zetten is er een uit duizenden.
Naast de show van een van Neerlands beste Stones tributebands is er veel beeldmateriaal, een gespecialiseerde stand met Rolling Stones merchandising met heel bijzondere items en tref je Gerke Rienks met een prachtige Rolling Stones art expositie.
Live op de bühne staat Undercover, met in het voorprogramma The Spider & The Fly.

Programma:
Dvd-show op groot scherm en monitoren | Gespecialiseerde Rolling Stones verkoopstand | Rolling Stones art-expositie | Twee live bands: Spider & The Fly ± 14.45u / Undercover ± 16.45u 

Undercover

Undercover is een echte live band. Rauw en puur zoals de Stones zijn. Zonder een kopie te willen zijn van de Rolling Stones heeft Undercover een zanger met een net zo energieke performance als Mick Jagger en worden de legendarische riffs van Keith Richards in authentieke stemming gespeeld. Undercover klinkt als de Stones in hun beste jaren en speelt de nummers hartstochtelijk en herkenbaar. Naast de grote hits zoals Satisfaction, Angie, Sympathy for the devil, Paint it black en nog vele andere bekende titels speelt Undercover ook minder bekende nummers zoals bijvoorbeeld Time Waits for no one of Can’t you hear me knocking.
De ultieme Stonessfeer ontstaat door het publiek te betrekken bij de show!

The Spider & The Fly

Het semi-akoestische Stones blues-duo The Spider & The Fly brengt het repertoire van ’s werelds grootste rock ’n roll band terug naar de essentie met hun twee gitaren en twee stemmen. Tijdens het optreden worden megahits als ‘Satisfaction’, ‘Honky Tonk Women’ en ‘Brown Sugar’ afgewisseld met minder bekende pareltjes en bluesnummers van de afgelopen vijf decennia.

Robbie Stone

Dit evenement is te danken aan de medewerking van Robbie Stone, oprichter van de eerste Rolling Stones fanpub in ons land.