fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

26apr2017

Mozes and the Firstborn + Mooon

Koningsnacht, Locatie The Saint

Start 18:00 uur • Free entrance

RocKing, festival midden op het Stratumseind

Op Koningsnacht en Koningsdag presenteren Altstadt Eindhoven en Café The Jack de eerste editie van RocKing. Een nieuw gratis outdoor festival midden op Stratumseind. De eerste namen zijn inmiddels bevestigd: Drive Like Maria | Mozes and the Firstborn | The Dirty Denims | MOOON

Programnma Koningsnacht, locatie The Saint:
Sheverine: 18.15 – 19.00u
MOOON: 19.30u – 20.15u
Mozes and the The Firstborn: 21.30u – 22.30u
After Monkeys: 23.00u – 0.00u
Afterparty: 0.00u – 04.00u

Klik hier voor de show van Mark Foggo op Koningsnacht, locatie Altstadt.

Drive Like Maria, The Dirty Denims en veel meer spelen tijdens RocKing op Koningsdag, locatie The Saint. Klik hier voor meer

En hier ga je naar de show van The Streets tijdens Koningsdag, locatie Altstadt.

Klik hier om via Google Maps bij locatie The Saint te komen.
Stratumseind 34, Eindhoven (tegenover Café The Jack)

RocKing_1200

Mozes and the Firstborn

Hun debuut drie jaar geleden was er een uit duizenden. Het leverde ze een tour door Europa en de VS van bijna drie jaar op, boekingen op festivals als Lowlands en SXSW én een platencontract bij het gerenommeerde Amerikaanse Burger Records.
De vier Eindhovense globetrotters van Mozes and the Firstborn brachten eind 2016 een nieuwe plaat uit, ‘Great Pile Of Nothing’. Ook deze kreeg lovende recensies en gaat nu door Nederland en Europa.

“Het geluid van Mozes and the Firstborn is onmiskenbaar geworteld in de jaren negentig. Voortdurend schieten namen van Buffalo Tom, The Lemonheads, Sebadoh en Weezer door je hoofd” – de Volkskrant

MOOON

MOOON speelt garage-blues gecombineerd met surf en een vleugje psychedelica. Invloeden uit de jaren ’60 en ’70 zijn dus zeker aanwezig! De formatie was onder andere vaste support van Afterpartees en The Black Marble Selection. Dit jaar wordt het langverwachte debuutalbum uitgebracht bij Excelsior Records. Daarop staat uiteraard de single ‘Mary You Wanna’ welke meer dan 50.000 views heeft op YouTube!

After Monkeys

Heb jij stiekem ook altijd gewild dat The Arctic Monkeys gewoon uit vijf Nederlandse gasten zou bestaan…? Nee, wij eigenlijk ook niet! Maar, omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en iedereen toch eigenlijk stiekem minstens elke week op live-muziek van The Arctics wil dansen, snijdt het mes aan twee kanten! Waar kun je zoal aan denken? Dat is lekker simpel: alles van The Arctic Monkeys!

Sheverine

Sheverine, een mystiek, mysterieus, vrouwelijk wezen, die voornamelijk in de schaduw leeft. Laat ze zich zien? Dan weet je niet wat je overkomt. Hetzelfde geldt voor de gelijknamige band Sheverine; vier goedlachse en ambitieuze vintage liefhebbers, die eenmaal op het podium het publiek wegblazen met hun fuzz-, stoner- en bluesrock talent. Geïnspireerd door Queens of the Stone Age en Led Zeppelin maken ze vette, vieze herrie met een creatief rauw randje. Ze zijn die band waar het publiek niet voor komt, maar wel achteraf over zal blijven praten. Ben jij klaar voor deze krakende, goed geoliede machine?

RocKing wordt mede mogelijk gemaakt door:
Mohr Music Events & Comfort In Sound bookings