fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

27apr2017

Drive Like Maria + The Dirty Denims

Koningsdag, Locatie The Saint

Start 12:00 uur • Free entrance

RocKing, festival midden op het Stratumseind

Op Koningsnacht en Koningsdag presenteren Altstadt Eindhoven en Café The Jack de eerste editie van RocKing, een nieuw gratis outdoor festival midden op Stratumseind. De eerste namen zijn inmiddels bevestigd: Drive Like Maria | Mozes and the Firstborn | The Dirty Denims | MOOON

Programnma Koningsdag, locatie The Saint:
Grapefruit: 12.00 – 12.30u
Batenburg Hellbillie: 13.00u – 13.45u
D.E.M.: 14.30u – 16.00u
Red Devil: 16.45u – 17.30u
The Dirty Denims: 18.00u – 19.00u
Drive Like Maria: 20.15u – 21.15u
Musest: 22.00u – 23.00u

Het programnma van RocKing tijdens Koningsnacht op locatie The Saint vind je hier.

Klik hier voor de show van Mark Foggo op Koningsnacht, locatie Altstadt.

En hier ga je naar de show van The Streets tijdens Koningsdag, locatie Altstadt.

Klik hier om via Google Maps bij locatie The Saint te komen.
Stratumseind 34-36, Eindhoven (tegenover Café The Jack)

RocKing_1200

Drive Like Maria

Dit is stevige rock met een stoner randje, en soms valt er wel eens een catchy pop tune te bespeuren. Begin dit jaar bracht het Nederlands-Belgische Drive Like Maria haar derde album uit vol gitaargeweld en eigenzinnigheid. De formatie speelde in het verleden met bands als ZZ Top, AC/DC en Motörhead. Dit trio staat na optredens op o.a. Pukkelpop, Paaspop en Zwarte Cross inmiddels bekend om de steengoede live show.

The Dirty Denims

Google ‘Happy Hardrock’ en je komt uit bij het Eindhovense viertal The Dirty Denims. Twee sexy rockchicks en twee zweterige kerels zorgen voor een energiek spektakel waar het plezier van afstraalt! De mix van hardrock, rock ‘n roll, powerpop en een vleugje punkrock worden zomaar covers van AC/DC, Joan Jett, Blondie, Kiss, The Romantics en The Ramones. Vrolijk gitaargeweld met hier en daar een orgeltje. The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin’ Park, Zwarte Cross en Bospop.

Musest

Musest is de beste Muse-cover band die er is. Deze Nederlands-tribute act heeft al meer dan 10 jaar ervaring. Over de hele wereld meerdere gigs gespeeld!

D.E.M.

D.E.M. is een pop/rock coverband met 19 jaar podiumervaring. Van Café tot Feesttent of voorprogramma van Kane, Golden Earring, Di-rect, Guus Meeuwis, Racoon, etc., D.E.M. brengt de sfeer van een echt Rockconcert of festival tot leven!

Grapefruit

Grapefruit is een band die de muziek waar zij zelf naar luisteren vertaalt op zo’n manier dat het voor een publiek van vandaag aantrekkelijk is. De The Beach Boys, Sly & the Family Stone en Jeff Buckley invloeden geven de zelfgeschreven songs een eigen, gedefinieerde sound, die toch veel pop-viability heeft. Live is Grapefruit een energieke band die zichzelf veel vrijheid geeft. Naast de nummers is er dus ook zeker veel om naar te kijken. Al met al is Grapefruit een energieke popgroep, die zeer de moeite waard zijn om te komen bekijken!

Red Devil

Red Devil is een spetterende rockband, opgericht in 2014 te Eindhoven, met Ivo van de Molengraft op zang/gitaar, Marc Eijkhout gitaar, Andre Lameijn op den bas en Jordi Baselmans drums. Rete strakke riffs, Donderende drums, gezicht smeltende solo’s. Podium beesten pur sang. GAS erop in de stijl van AC/DC en Motorhead met een dikke vette Eindhoven Rockcity rand!

Batenburg Hellbillie

Vergeet de verschrikkingen van pop country en line Dance, want “Batenburg Hellbillie” speelt een eigen unieke stijl van traditionele country, bluegrass en outlaw country. Zelf noemen ze het
“kempenkuntrie & koeiepunk”. Heftig geinspireerd door bovengenoemde stijlen besloten ze daar een eigen muzikale draai aan te geven. Diepzinnige, soms duistere teksten, vol wroeging vermengd met een flinke dosis dood&verderf, bier, zombies en verdriet. Aanvrader voor de fans van de king of country himself: Hank Williams maar ook Johnny Cash, Hank3 e.a.

RocKing wordt mede mogelijk gemaakt door:
Mohr Music Events & Comfort In Sound bookings