fbpx
Close menu
do
07
feb
Rock City Afterparty
Laden Evenementen

07feb2019

Rock City Afterparty

Aanvang 20:00 uur • Gratis entree

selectie van RCI showcases én ex-leerlingen

Alleen de beste van de beste, de vetste van de vetste en de meest getalenteerde bands worden door docent Ruud Borgers eruit gepikt tijdens 10-wekelijkse showcases van het Rock City Institute. Eens per kwartaal spelen die acts dan Altstadt Eindhoven plat tijdens de Rock City Afterparty. Ook ex-Rock City artiesten zullen knallen deze avond.

Embrace The Waves
Embrace the Waves accepteert zowel de duistere als de lichte kant in de muziek en staat altijd open voor vernieuwing. Ze gaan van somber en mysterieus naar oprecht en gelukkig. Het komt allemaal voorbij. Een bak dansbare herrie, recht vanuit het hart.

Donny Detox

Sally Dally Dalton

En nog meer….

HOE KOMT ROCK CITY AFTERPARTY TOT STAND?

Op het Rock City Institute wordt keihard gewerkt. Met een BANG en een ‘right in your face’ BOOM verrichten de leerlingen van het Summa College flinke arbeid. Zo leren de artiesten in spe omgaan met de strenge, lang niet zo harmonieuze, music business. En, ze worden er rete goed van!

Iedere 10 weken worden op het RCI bands gevormd. Van singer-song naar punk en van folk tot aan hardcore, tijdens showcases worden de formaties beoordeeld op eigen repertoire. Daar volgt o.l.v. Ruud Borgers een selectie op. Het moge duidelijk zijn dat deze uitverkorenen met eigen werk en knallende covers het podium van Altstadt betreden. Bijgestaan door ex-leerlingen van het enige echte Rock City Institute belooft dit heel wat.