fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

20mei2020

Popquiz Marathon

Buy tickets

Start 20:00 uur • Door: 30,- • Presale: 30,- Buy tickets

legendarische popquiz in een marathon door de stad

I.v.m. de regelgeving rondom het Coronavirus (COVID-19) is dit evenement geannuleerd. We zijn op zoek naar een nieuwe datum. Zodra er meer duidelijkheid is hierover krijgen alle kaartkopers van onze partner Ticketmaster een mailĀ  met daarin alle info, ook omtrent restitutie. Hou voor de zekerheid je spambox in de gaten.

Op woensdag 20 mei vindt dit jaar opnieuw de Popquiz Marathon in Eindhoven plaats. Er kan op diverse locaties door de stad gespeeld worden met verschillende rondes die allemaal een eigen thema hebben. Of je nu een 90s-fan bent of alleen van Nederlandstalige muziek houdt, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken.

Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kunnen de vouchers bij de Effenaar omgewisseld worden voor een stempelkaart en een startpakket voor het gehele team. Er is genoeg tijd om aan zeker vier tot zelfs wel zes rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kan dus helemaal je eigen quizparcours samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld.

Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in de Effenaar het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal vier rondes op drie verschillende locaties hebt meegedaan.

Klik hier voor alle informatie en tickets