fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

27aug2016

¡Pendejo! + Mantra Machine

Start 21:00 uur • Door: 5,-

Stoner Saturday

Altstadt Eindhoven en Mohr Music presenteren ‘Stoner Saturday’. Met ¡Pendejo! en Mantra Machine staan er meteen twee bands op de bühne die hun sporen dik verdiend hebben en een groot deel van het stoner-spectrum voor hun rekening nemen. Groove, heavy gitaren, riffs deluxe, soundscapes, power-stoner, instrumentaal, je moeder…!

¡Pendejo!

El Pastuso en Jaap ‘Monchito’ Melman kunnen hun Latino roots niet verbloemen. Met hun dikke cojones voegen ze hete riffs en beukende drums samen met Spaanse recht-in-je-bakkes-teksten en, om het helemaal af te maken, een scheurende trompet. Bovendien is dat zo rete strak dat je de komende dagen alleen nog maar rechtop staat te schijten. Bereid je dus voor!

De viermansformatie deelde het podium met o.a. Fu Manchu en Karma to Burn, vaandeldragers van het genre. De band is bezig met een nieuw album en vertrekt in oktober wederom richting Zuid-Amerika. Maar eerst doen ze deze zomer op de Nederlandse podia waar ze voor gemaakt zijn: “¡Pendejo! les chingará la madre.” (Renacer Electrico)

“De waanzin is dood maar ¡Pendejo! leeft!” (Herman Brusselmans)

Mantra Machine

Geïnspireerd door stoner, spacerock en psychedelica (met een vleugje 60’s en 70’s) blaast de support-act, Mantra Machine, een geheel nieuw publiek van de sokken. Stuur een team astronauten ver de ruimte in met heavy gitaren, een glinsterende bas, groovende drums en een enorme bak met in ‘mantra style’ gedrenkte instrumentale synth soundscapes… volg je het nog? Laat je meenemen én overweldigen door dit unieke geluid!

Mohr Music

Mohr Music organiseert muziek- en kunst evenementen op ongebruikelijk en gebruikelijke locaties. Laagdrempelig, toegankelijk, voor muzikant / kunstenaar en publiek.