fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

26jan2024

Optijd OldSkool Altstadt

Start 20:00 uur • Free entrance

DJ JP & theLEONking

Op zoek naar een ontspannen avondje uit? Kom gezellig iedere laatste vrijdag van de maand bijpraten met vrienden en geniet van een heerlijk biertje bij Optijd in Altstadt. Onze maandelijkse uitgaansavond is perfect voor wie liever niet te laat thuis is. Begin de avond in stijl!

 

Op 26 januari bundelen twee legendarische DJ’s, JP en theLEONking, hun krachten voor een onvergetelijke oldschool avond in Altstadt! 🎧 Deze muziekmeesters, bekend van hun draaisessies rond de eeuwwisseling, zijn terug om je mee te nemen op een alternatieve muzikale reis. Bereid je voor op een avond vol iconische en verrassende alternatieve hits uit de jaren 60’s 70’s en 80’s. 🤘 Denk niet aan Two Unlimited of Michael Jackson, maar aan de rauwe energie van The Stooges, de donkere charme van Sisters Of Mercy, de Britpop vibes van Blur, en de rebelse beats van Beastie Boys. 💥

 

Het wordt een avond waar de klassiekers de toon zetten en ‘Fight For Your Right To Party’niet alleen een song is, maar een belofte! Zien we je de laatste vrijdag van de maand?