fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

17mei2024

Op tijd: Alter Ego’s

OldSkool Altstadt

Start 20:00 uur • Free entrance

DJ JP & theLEONking

Heb je zin om een avond te stappen zoals vroeger? Vier het begin van je weekend bij Optijd in Altstadt op vrijdag 17 mei! Perfect voor wie de nacht niet door hoeft te halen maar wel zin heeft in gezelligheid en goede muziek. Begin je avond vroeg en proef de sfeer van toen met een klassiek biertje in de hand.

Neem een duik in het verleden met onze speciale DJ’s, JP en theLEONking, die beroemd zijn om hun onvergetelijke muziekselecties uit de gloriedagen van de alternatieve scene. Deze avond staat in het teken van de opwindende en soms vergeten hits uit de gouden jaren van de alternatieve muziek. Verwacht je aan de energieke gitaarriffs van The Ramones, de diepzinnige poëzie van The Cure, de pakkende melodieën van The Smiths, en de gedurfde klanken van Talking Heads. 🎸

Maak je klaar voor een avond waar de nostalgie regeert en ‘Should I Stay or Should I Go’ meer is dan een nummer, maar een gevoel dat de hele avond duurt! We hopen je te zien op 17 mei, waar we de goede oude tijden herleven en de klassiekers weer tot leven brengen!