fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

14okt2017

Niko + My Cat Sparky

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

online sex tapes, Delftsblauwe tegeltjes maar vooral ziel en zaligheid

Deze nieuwe slacker sensatie brengt aanstekelijke popsongs met een vies randje. Nik van den Berg (ex-Prinsenkind & ex-F) is het meesterbrein achter Niko en heeft om zich heen pareltjes uit de muziekscene verzameld, namelijk: Bas Prins (ex-Taymir), Thomas van der Want (ex-Soul Sister Dance Revolution) en Richie Bleijenberg (ex-F). Schoonheid schuilt hier in Niko’s viezige vlassnor en lauwwarme doch liefdevolle liedjes.

Niko

Niko biedt online sex tapes, Delftsblauwe tegeltjes en gel aan, maar verkoopt op het podium voornamelijk zijn ziel en zaligheid. Die zaligheid klinkt – het woord zegt het al – zalig. Denk aan de jeugdige jaren van David Bowie, de luister liedjes van The Velvet Underground, de ‘Jizz Jazz’ van Mac de Marco en de art-pop van Pavement.

My Cat Sparky

My Cat Sparky doet het zo: De directheid en quirckyness van Punk. De swingende basslijntjes van oude Motown. De popsensibility en luilakken-feel van 90’s alternative. Sparky is expressie. Droog en in je gezicht. Je hoeft niet te zoeken of te puzzelen. Teksten zijn eerlijk, direct en zonder ruis of suikerlaagje. Het geluid ronkt, swingt en is een beetje obstinaat. We houden van wat we doen. Sparky Go!

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen