fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

22feb2019

The Maureens + Coolboxer

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 8,- • Presale: 8,- (incl) Buy tickets

klinkt als Johan, The Posies en Teenage Fanclub

Melodieuze, vaak meerstemmig gezongen powerpop-liedjes met een zomerse maar ook wat melancholieke inslag. Denk aan referenties als Johan, The Posies, The Jayhawks, Teenage Fanclub maar ook aan The Beach Boys en Big Star.

In de loop van 2017-2018 hebben The Maureens in een nieuwe, compactere bezetting gewerkt aan opnames voor hun derde album, dat in februari 2019 op vinyl zal uitkomen via indielabel Meritorio Records uit Madrid. 2019 belooft een goed jaar voor The Maureens te worden!

The Maureens

Coolboxer

Coolboxer serveert rammelende en energieke jingle-jangle pop, die resulteert in stuwende en vrolijke gitaarplaten. De band uit Horst -gelegen aan het Limburgse deel van de Route du Soleil-is krap één jaar onderweg, maar speelde al meer dan twintig shows tijdens Popronde 2018 en was daarmee een van de meestgeboekte bands. Ook de single Due Date, opgenomen door Afterpartees’ Sjors Driessen, verscheen in 2018. De tweede single Hot Lipz volgde enkele maanden later. Frisse, eigenzinnige en catchy popsongs, niets meer, maar zeker niets minder.