fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

23sep2017

Lepeltje Lepeltje Eindhoven

Start 12:00 uur • Free entrance

eten, muziek en ander heerlijk vermaak

Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september proeft Eindhoven de meest uiteenlopende gerechten in het Anne Frankplantsoen. Ondertussen spelen bands en DJ’s de heerlijkste muziek, vermaken de kids zich optimaal en is er ook nog een mooie-spullen-markt. Zaterdag neemt Altstadt de muzikale programmering op zich en geniet jij van uiteenlopende acts. Onze huis-dj’s zorgen voor heerlijke intermezzo’s.

Line-up:
Fake Billy & The False Prophets
Inbetween Colours
Riptide
Check de website van Lepeltje Lepeltje voor het tijdschema.

2017-09-23-26-LL17_LOGO_vector_

FAKE BILLY & THE FALSE PROPHETS

Het allereerste optreden van Fake Billy & The False Prophets vond plaats om half zes ’s nachts ergens op een of andere trash-party. Het eindigde met bloed naast het toilet en zweet dat van de muren droop. Sindsdien is de formatie een haarscherpe band met een strak garage-trash en rock ’n roll geluid. Een sleazy avond met swingende heupen en vuisten in de lucht. Laat je broek zakken en begin te dansen!

INBETWEEN COLOURS

Met frisse, dansbare nummers, catchy riffs, en een heel eigen stemgeluid komen deze indiepopfunkrockers, zoals zij hun muziek zelf zo mooi noemen, energiek en met zichtbaar veel plezier voor de dag. Ze hebben de kwaliteit en uitstraling om een zaal te kunnen verrassen en aan het dansen- maar ook zeker aan het lachen te krijgen.

RIPTIDE

Riptide is een frisse poprock formatie afkomstig uit de regio Eindhoven. De heren staan bekend om hun dynamische en energieke shows. Met catchy refreintjes, strakke riffs en harmonieuze multi-vocalen weten ze op de juiste wijze een gevoelige snaar te raken. In mei 2017 heeft de band hun eerste EP “Memories” uitgebracht en dit groots gevierd in de Effenaar Eindhoven.